Κατάλογος Προϊόντων


ThumbnailsProduct Title
Αντίστροφη όσμωση Direct 1000 Boost (απευθείας ροής)
Αντίστροφη όσμωση Direct 1000 Boost (απευθείας ροής)
Μια πλήρης μονάδα αντίστροφης όσμωσης για τοποθέτηση κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας, απευθείας ροής (Direct flow) που δεν απαιτεί την εγκατάσταση δεξαμενή συλλογής νερού, όπως τα κλασικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Περιλαμβάνει αντλία πίεσης (booster pump), τους απαραίτητους αυτοματισμούς για τη σώστη λειτουργία του συστήματος, βρυσάκι εξαγωγής καθαρού νερού όσμωσης και πλήρες κιτ εγκατάστασης (σύνδεσμο παροχής νερού, αντάπτορ αποχέτευσης, κλειδί κ.λπ.).
Ecosoft Φίλτρο Νερού Αντίστροφης Όσμωσης 5 σταδίων
Αντίστροφη όσμωση RoBust Direct 300 GPD
Μια πλήρης και ποιοτική μονάδα αντίστροφης όσμωσης για τοποθέτηση κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας, απευθείας ροής (Direct flow) που δεν απαιτεί την εγκατάσταση δεξαμενή συλλογής νερού, όπως τα κλασικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης
Ολοκληρωμένο Σύστημα Φιλτραρίσματος Νερού 5 σταδίων
Οικιακή Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης με αντλία - Ecosoft Pump
Ένα πλήρες και ποιοτικό μοντέλο αντίστροφης όσμωσης με αντλία πίεσης (booster pump) 5 σταδίων με δοχείο αποθήκευσης 8 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.
Φίλτρο Νερού Πάγκου
Φίλτρο Μ1 - EcoSoft
Το Φίλτρο Πάγκου Eνεργού Άνθρακα είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας.
Ecosoft Φίλτρα Νερού Τριών Σταδίων
Φίλτρο Μ3 - EcoSoft
Το M3 - EcoSoft Premium είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10'' (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι,ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει, αλλα και να συντηρεί, το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.
Φίλτρο Νερού Πάγκου Δύο Σταδίων
Φίλτρο Μ2 - EcoSoft
Το Μ2 είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Υδροδοτείται απευθείας από την οικιακή βρύση, μέσω ειδικού αντάπτορα που προσαρμόζεται εύκολα στις περισσότερες οικιακές μπαταρίες κουζίνας.